Mer här:

 

 

Om oss:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                  

                                                             Ed. Där vi bodde tidigare och startade vår kennel                        Vårna gamla underbar husbil som vi älskar att vara ute o åka med

                                           

 

Vi består av pappa Per-Anders, mamma Åsa Isabell, stora syster Joanna 17 år, lillebror Lucas  7 år. Vi bor I Dals Rostock utanför Mellerud  tillsammans med våra hundar. Just nu äger vi sju hundar med 6 boende hemma. Men antalet ändrar sig fort till det större:) Alla är jackrussel utom lilla Lycka som är en Engelsk Cockerspaniel, och Minna som är en chihuahua.

Vi startade vår kennel 2005. Och har som mål att föda upp friska, pigga och rastypiska jackrussellhundar. Vi föder upp i liten skala med alla hundar inne som familjemedlemmar och alla valpar levereras skk registrerade, vaccinerade, veterinärbesiktigade, avmaskade och chipmärkta. Jag (Åsa) har haft som dröm sen jag va liten om att föda upp hundar. Vi är medlemmar i Skk, Jackrussellklubben, Eds Bhk och Svenska terrierklubben. Vi tränar spår, lydnad, agillity och går på mycket utställningar när tid finns med våra hundar. Jakt planeras också att börja tränas. Jag har gått Skks uppfödarutbildning.

När ni köper valp från oss får ni stamtavla, skks köpeavtal, 1 års medlemskap i Jackrussellklubben, valpen är chipmärkt, besiktad. Samt en låda med foder och lite andra överaskningar:)  

Jag (Åsa Isabell) driver TrassellTuvansHundsalong. Hårt arbete men otroligt givande. Mitt motto: Ju mer du lär desto mer finns att lära sig. Den kunnige tvekar medan den okunnige är tvärsäker. Mitt största intresse är naturligtvis hundar. Hästar står mig också nära. Jag har ägt två egna hästar och längtar just nu efter en ny... Kanske en arab igen.. Vi får se med en sambo som är hästrädd. Andra intressen är inredning. Huset vi bor i är gammalt och  vi renoverar som tokar:) Både jag o Perra gillar att blanda gammalt med nytt.  När vi åker på utställningar o tävlingar ser vi det som våran semester. Vi åker mycket runt i vår husbil som är ombyggd för att passa massa hundar. 

Tidigare bodde vi i Ed där vi startade vår kennel. Där bodde vi mitt i skogen tre kilometer från närmsta granne. Vi längtar ibland tillbaka till vårt mummaland, men trivs bra här också. Välkomna till oss!

 

 

 

 

 

 

 

 

      Åsa Isabell Eriksson och Per-Anders Larsson, Bringsrovägen 1, 46450 Dals Rostock. 0530-20900, 0530-12623, 0736-227548,0736-413816 Mail: kennel@russelltuvans.se

Joanna

Huset

Lucas