Årets höjdpunkter med info 2010

Årets höjdpunkter med info 2011

 

20150918 God kvällen. Nu är alla våra småttingar sålda. 2 har smitigt iväg till nya spännande hem o jag önskar dom o er nya mattar/hussar lycka till. Hoppas dom stökar upp o gör som dom ska:)

Kram!

 

 

20150831 Nu är valparna 6 veckor och dom växer så det knakar. Massa bus ute i det fina vädret. Gott för dom o skurmoppen:) Nya bilder på valp sidan för dagen.

Blir lite trötta.

Leverpastej efter fotandet.

 

20150815 Nu är valparna på sidan. Äntligen. Ta en titt på dom små på deras sida. Dom fick en stund i solen med div äventyr.

20150729 Grattis till Lena och Kicki (RussellTuvans Snow White) till klubbmästare i viltspår och till utmärkta utställningsresultat! Grattis!!! Ni är snart bäst på allt!

 Vi var ju på Borås utställning och ställde ut Nisse som veteran i juni. Och det gick superbra! Här kommer kritik och bilder från dagen. Åå vad stolta vi är över våran prins.

Corr type. Good balance.Very sound. Cor head, ears, eyes and trouth. Excellent in neck and shouldra. Good topline, tailset and  hind quarters. Domare/Judge: Lovell Keith Australien.   Excellent. BHKL 2.BIR veteran.

 

Sen har vi ju fått valpar. Fem tikar och en hane. Födda den 21:e juli med leverans i september. Vid intresse maila eller ring:Åsa -0736227548 / Per-Anders-0736413816. kennel@russellruvans.se

 

20150709 Får kolla ordboken o se vad ja finner:)

20150708  Sega tider med hemsidan. Sedan One.com bytte program har jag letat efter en ersättare o testar nu ett nytt program igen! (hoppas det funkar). Fiona är parad med Nisse och valpar beräknas om c:a 3 veckor. Hör av er på :kennel@russelltuvans.se om intresse. Ta en titt på föräldrarnas sida o tidigare kullar för lite info.

 

20150427 Hej igen. Här har det varit stilla ett tag pga att våran internett leverantör tyckte det var bra att byta program att uppdatera hemsidan med. Ingen kan det så ja fick fixa nytt. Ska lära oss ett nytt program o trasla oss väg i alla nya sätt det går. Alla våra småttingar har åkt till ett nytt äventyr och ja hoppas det går av bara farten i hem o stuga:). Lite bilder vore kul på de små som snart blir stora.

/Perra

 

Igår var det vår men idag blev det vinter igen.. Tog lite kort på valparna igår i solen iaf. Två underbara valpar söker fortfarande eget hem. Vi letar också fodervärd till Fiona. Hel eller halvfoder. Om någon som känns rätt hör av sig. Max tio mils väg från oss. Hon vill komma till ett hem där hon får spåra mycket. Hon älskar barn. Hör av er för mer info.

  Utebus

20150215 Avbokning av lillkillen pga sjukdom i familjen. Gör att vi nu har två valpar kvar till salu. Dr Burnside är en lugn, glad kille. Han har ett överbett och säljs därför till reducerat pris. Bilder på honom:

  

 

Avienda som är en framåt, livlig och glad tjej är också fortfarande till salu:

 

20150211 Inga nya kort blev tagna i fredags. Full rulle med valphämtningar och kalas hela helgen. Så idag har vi tagit lite nya kort. En tikvalp kvar till salu. RussellTuvans Avienda. En väldigt glad, framåt tjej som älskar uppmärksamhet. Lite bilder på henne:

  

  

 

Ett kort på våran lilla RussellTuvans Machiara. Kan inte bestämma oss om vi ska kalla henne Elvira eller Olivia. Hon ser ut som ett virvelmarsvin:) Fast mycket sötare för masvin är inte fina tycker jag:)

 

20150130 Jag har fått så mycket nya kort på valparna:) Ni valpköpare får en cd skiva med valpkort. Från det att de föds till att de flyttar hemifrån. Nya kort finns att se på valparnas sida. Nu är de sju veckor! Dessa underbara tre är fortfarande till salu. En av dom till reducerat pris pga skönhetsfel.

 

 

 

Här lite utekort jag tagit under veckan:

  

  

  

Sen hade vi Spiderman på besök idag:

 

Lite roliga "minkort":

  Fuck You

  Gäsp

  Tack för maten

 

 

20150123 Wow RussellTuvans Snow White "Kicki" ligger först på tioitopplistan på jackrussellklubben i viltspår!! Bra jobbat Lena! Grattis!

20150123 Nu har våra fina valpar blivit sex veckor. Tiden går så fort! Nya bilder finns att se på valpsidan. Några favvokort från dagen:

  Thom lite rädd för en ballong

  Söööta Mrs Bell

  Våran Mashiara

  Sagolikt söööt är White Nun!!!!

 

20150117 Nu har jag lagt ut nya bilder på valparna som blivit fem veckor. Vi har bestämt vilken av valparna som ska stanna hos oss. Hon har Nisses ögon:)

  Den här lilla flickan ska vi behålla

  Allihopa

 20150109 Oj vad tiden går fort! Nu är valparna 4 veckor. Första valpbesöken blir denna helgen. Nya kort finns att se på valpsidan. Dom är underbart fina. Jag ändrar hela tiden favvovalp:) En är ju meningen ska stanna kvar hos oss och just nu är det en liten flicka i Bellas kull som är otroligt charmig.. Men tyvärr kommer hon inte vara kvar hos oss..

 

  Visst är hon otroligt söt!?

Men kanske blir det denna lilla flickan:

 

2015 Nytt år, nya möjligheter! Idag har vi varit med i tidningen TT-ela. Skoj! Men dom hade skrivit lite fel.. Stavade RussellTuvans med ett l och skrev att vi haft tio kullar, när vi haft 20. Vi firar tio årsjubileum i år. Tänk att vi haft kenneln så länge. Och ennu känns allt nytt och spännande. Våra valpar växer så det kankar. Nu är de tre veckor. Så nya kort finns att se på deras sida. Dom är ljuvligt fina! Fick några favvokort idag:

  Perra pussar valp

  Så sött litet ansikte på RussellTuvans White Nun. Tyvärr så föddes hon med kroksvans, så hon kommer säljas till reducerat pris. Ej till avel och utställning.

  Ligger så gott gör RussellTuvans Gus Mernard

 Ha en fin fortsättning nu på det nya året! Nya bilder på valparna kommer nästa helg. Då börjar vi också ta emot valpbesök.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                    

 

       

 

 

 

</